Bruna Duvančić

Trećeg dana svjetskog prvenstva u taekwondou u Guadalajari na korak do medalje stigla je 18-godišnja Bruna Duvančić u kategoriji do 49 kilograma. U iznimno jakoj i uzbudljivoj kategoriji među 49 protivnica Bruna je u turnir krenula izvrsno. Kao nositelj u prvom je kolu bila slobodna, u drugom je slavila s 2:0 u rundama protiv Riccy Talbott dok je u trećem kolu svladala 2:1 u rundama neugodnu Vijetnamku Thi Kim Tuyen Truong.
Četvrtfinalni dvoboj s Kineskinjom Qing Guo ponudio je još jednu neizvjesnu borbu do posljednje sekunde u kojoj su nijanse, trenutak koncentracije ili sreće dijelile Brunu od prve medalje na svjetskom seniorskom prvenstvu. Prva runda otišla je na stranu Kineskinje rezultatom 6:7, dok je druga također pripala Guo 4:4 preglasavanjem čime je Kineskinja otišla prema medalji i kasnije ušla u finale svjetske smotre, a Bruna Duvančić nastup završila na petom mjestu. Tako je u prva dva dana nastupa Marjanovih sportaša na svjetskom prvenstvu njih četvero izgubilo od osvajača odličja odnosno troje od kasnijih finalista u tijesnim i neriješenim borbama.
Istog dana nastupio je i Leon Glasnović u kategoriji do 68 kilograma koji je nakon pobjede protiv reprezentativca Iraka Imada Fadhila Husseina u drugom kolu izgubio od Chiu Yi-juia iz Tajvana.