DESETA JUBILARNA HUMANITARNA AKCIJA ”TONE HRANE ZA SPLITSKE BESKUĆNIKE”

Deseta jubilarna Humanitarna akcija pod nazivom „Tone hrane za splitske beskućnike“ završila je predajom rekordne donacije udruzi MoSt koja brine o splitskim beskućnicima i socijalnoj samoposluzi. Taekwondo klub Marjan je uz organizatore akcije, četvoricu splitskih sportskih novinara tu od samog početka. Ove godine su naši članovi, roditelji, treneri, sportaši, volonteri, zaista svi zaslužni za rekordan iznos donacije i prepun kombi hrane i higijenskih potrepština. Akciji se iz godine u godinu priključuje veliki broj novih klubova, udruga, firmi, a zajedno s taekwondo klubom Marjan ove godine su akciji pomogli i najmlađi članovi dječjeg vrtića Mali mornari iz Podstrane.
Na Poljudu su donaciju predali i brojni poznati sportaši, od Marjanovke Matee Jelić, Tončija Stipanovića, Roka Lenija Ukića, Lovre Kalinića itd,  a Matea je izjavila:

„Drago mi je da možemo pomoći ljudima u potrebi i velika mi je čast biti dio ove akcije. Ova je godina bila uspješna i za mene osobno i za klub, a još je ljepše završiti je ovakvom akcijom pomoći. Nadamo se da se vidimo svi skupa i iduće godine – kazala je olimpijska pobjednica Matea Jelić iz TK Marjan.“

 

Više o humanitarnoj akciji možete pročitati na poveznici.