Dodjela nagrada SSŠ za 2019. godinu.

U Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika Splitski savez športova proglasio je dobitnike Godišnje nagrade za 2019. godinu.
Članovi taekwondo kluba Marjan odnijeli su čak pet od osam nagrada za najbolje sportaše i sportašice u prošloj godini.
Najboljom sportašicom Splita proglašena je Matea Jelić, prva na olimpijskoj rang listi, prva na svjetskoj rang listi do 67 kilograma, brončana na europskom prvenstvu u Bariju, prva na finalnom grand slamu u Wuxiju, druga na finalnom grand prixu u Moskvi, prva na grand prixu u Rimu, druga na grand prixu u Chibi, peta na svjetskom prvenstvu u Manchesteru i putnica na olimpijske igre u Tokyu.
Najbolji sportaš Splita je Toni Kanaet, srebrni s europskog prvenstva u Bariju do 80 kg, brončani s grand prixa u Chibi, treći na svjetskoj rang listi do 74 kilograma te šesti na olimpijskoj rang listi do 80 kg preko koje se plasirao na olimpijske igre u kategoriji u kojoj to nisu uspjeli Kina, Koreja, Iran…
Najbolja mlada sportašica Splita je Klara Kovač, srebrna na europskom prvenstvu za mlađe seniore do 21 godine na kojem je nastupila kao najmlađa sa samo 16 godina.
Najbolji trener muških kategorija je Toni Tomas koji je nagrađen za rad s Tonijem Kanaetom i Lovrom Brečićem koji je također europski seniorski viceprvak.
Najbolji trener ženskih kategorija je Toni Tomas, a nagradu je dobio za rad s Mateom Jelić, Nikitom Glasnović, Brunom Vuletić. To je ukupno osmi put da je Tomas izabran za najboljeg trenera Splita.
Među nominiranima su još bili Bruna Vuletić, Lovre Brečić, Lucija Domić, Paula Antunović, Bruna Duvančić, Rea Kozlica, Emanuela Beriša i Veljko Laura.