Final Grand Prix

U Riyadu je održan finalni grand prix, turnir G 10 kategorije na kojem je nastupilo četvero članova Marjana s pozivnicom. Iako je brojka trebala biti dosta veća iz određenih razloga finale su propustili Toni Kanaet, Matea Jelić, Lovre Brečić i Bruna Vuletić, iako i oni kvalitetom i pozivom pripadaju završnici. Brojka Marjanovaca trebala je tako biti osam sportaša, ali spletom okolnosti ovog puta smo imali samo četiri predstavnika.
Olimpijac Ivan Šapina je u teškoj kategoriji slavio u osmini finala protiv Egipćanina Ahmada Rawija 2:0 u rundama da bi ga u četvrtfinalu zaustavio Kazahstanac Duisebay.
Svjetska prvakinja Lena Stojković i brončana europljanka Bruna Duvančić našle su se u kategoriji do 49 kilograma na istoj strani ždrijeba, ali je njihov međusobni susret izostao jer su obje poražene u osmini finala, Lena od Marokanke El Bochti 1:2 u rundama, a Bruna od kasnije finalistice, Turkinje Dincel 0:2 u rundama.
Leon Glasnović je u kategoriji do 68 kilograma vodio u drugoj rundi 3:2 protiv Jordanca Zaida Kareema da bi u posljednjoj sekundi primio kružni u tijelo i izgubio 3:4 i završio svoj nastup dok je Karim otišao do samog kraja i uz zlato i šest tisuća dolara osvojio i 100 bodova na olimpijskoj rang listi.