G1 ,Galeb Belgrad trophy 2019.

Na G1 turniru u Beogradu nastupilo je četvero seniora Marjana, a do srebrnih medalja su stigli Ivana Babić i Leon Glasnović. Izvrsna je još jednom bila Ivana Babić na putu prema medalji u kategoriji plus 73 kilograma. Nakon što je u Poljskoj slavila protiv Francuskinje Graffe, svjetske i europske prvakinje te srebrne sa olimpijskih igara u Londonu novu veliku pobjedu ostvarila je u Beogradu protiv Meksikanke Briseide Acoste, aktualne brončane sa svjetskog prvenstva u Manchesteru te srebrne s grand prixa u Rimu ove godine. I dok je u Poljskoj Babić uzela zlato, u finalu Galeb opena izgubila je od druge Meksikanke Arane Ashley koja je prošle godine bila Panamerička prvakinja.

Leon Glasnović je na putu prema finalu kategorije do 63 kilograma pobijedio Rusa Azera, Meksikanca Roblesa te Iranca Farzana, svjetskog prvaka iz Chelyabinska 2015 te pobjednika nekoliko grand prix turnira u posljednjih par godina. U finalu je bolji od Leona bio Australac Khalil.
Lucija Domić je nakon pobjede prekidom protiv Čehinje u drugom kolu rezultatom 4:8 poražena od pobjednice Nadice Božanić u kategoriji do 62 kilograma, dok je Paula Antunović u kategoriji do 46 kilograma nakon pobjede protiv Srpkinje 16:2 u drugom također zaustavljena od kasnije pobjednice, Ruskinje Medvedeve.