Grand prix – Sofija

Na trećem grand prixu u Sofiji nastupilo je šest članova Marjana koji su ostali bez odličja i važnih bodova u borbi za odlazak na olimpijske igre u Tokyu.

Bruna Vuletić je u kategoriji do 57 kilograma u natjecanje ušla odlična, slavila protiv Tarvide 21:6, a u drugom kolu pobjedila 3:0 svjetsku prvakinju Irem Jaman. U borbi za odličje izgubila je s tijesnih 11:12 od druge Turkinje Hatice Kubre Ilgun.
U istoj kategoriji nastupila je i Nikita Glasnović koja je nakon pobjede prekidom protiv Norvežanke Magnus u drugom kolu izgubila od Marte Calvo Gomez.
Toni Kanaet je u drugom kolu zaustavljen od kasnijeg osvajača grand prixa El Sharabatya 16:22 u kategoriji do 80 kilograma dok je bolji od Leona Glasnovića bio Španjolac Yunta.
u kategoriji do 67 kilograma Matea Jelić prvi je put ove godine ostala bez medalje na grand prixu. Nakon zlata u Rimu i srebra u Chibi u Sofiji je zaustavljena već u drugom kolu protiv Uzbekistanke Tursunkulove.
Mlada Lena Stojković nema sreće sa ždrijebom i već drugi grand prix zaredom u ždrijebu u ranoj fazi ide na dvostruku olimpijsku pobjednicu Wu Yingju koja je bila bolja rezultatom 8:22