Informacije i
Obavijesti

Liječnički pregledi

Poštovani roditelji i članovi kluba,

Pred nama je organizacija domaćeg turnira Kup-a Marjana koji je ove godine u suorganizaciji s ambasadom Koreje pod nazivom Kup ambasadora.
Kako bi mogli nastupati na natjecanjima obvezno je imati liječnički pregled ne stariji od 6 mjeseci te Vas molim da na vrijeme napravite liječnički pregled i donesete ga u kancelariju kluba.
U Gradu Splitu postoji više ovlaštenih poliklinika, a mi kao klub smo dogovorili suradnju s Poliklinikom Matulić koja će svim našim članovima omogućiti pregled s popustom od 20% po povlaštenoj cijeni od 120,00 kuna. Također, njihov doktor će organizirati termine i preglede samo za članove taekwondo kluba Marjan jer je dosad često bio slučaj da nema slobodnih termina. U svakom slučaju ste slobodni liječnički pregled napraviti po želji i u nekoj drugoj ovlaštenoj poliklinici medicine rada i sporta u gradu.

Za potrebe nadolazećih turnira dogovorili smo termine te Vas molimo da nazovete za točan termin jer svaki pregled traje između 10 i 15 minuta. Plaćanje je na licu mjesta Poliklinici Matulić, a liječničku potvrdu Vas molimo da donesete ili treneru na trening ili u kancelariju kluba u olimpijskom centru na Lokvama na adresi Stepinčeva 12. Pozovite se na taekwondo klub Marjan prilikom rezervacije svog termina.

Roditelji se mogu naručiti na brojeve: 021 543 573, 095 606 0777 i 099 543 5730, a liječnički se može obaviti na adresi Osječka 24a.