Mlađi uzrasti uspješni na European Multi Games-u u Sofiji

Prvog dana natjecanja naše cure su na Multi-Europskim Igrama u Sofiji, ujedno i kvalifikacijskom turniru za Europsko kadetsko prvenstvo 2021, osvojile komplet medalja u kategoriji +59kg : zlato (Petra Mršić), srebro (Magdalena Matić) i broncu (Mariela Parčina). Nakon održanog drugog dana kadetskog turnira, djevojke su uzele i pehar za drugo mjesto sveukupno.

Trećeg i četvrtog dana nastupili su juniori. Članovi Marjana osvojili su šest medalja. Ivana Duvančić je zlatna u kategoriji do 52 kilograma dok je Nika Karabatić srebrna. Bronce su pripale Bruni Duvančić (-49 kg), Petri Šaviji (-55 kg), Mili Mastelić (-63 kg) i Anti Kovaču (-73 kg).  

 S obzirom da je turnir kriterijski za direktne plasmane na europsko prvenstvo do 21 godine na kojem pravo nastupa imaju sportaši od 16 do 21 godine svoju vizu za nastup na smotri najboljih mlađih seniora starog kontinenta izborilo je pet članova kluba,  Mila Mastelić, Ante Kovač, Petra Šavija, Ivana Duvančić i Bruna Duvančić.  

Nakon nastupa naših sportaša i osvajanja ukupno 9 odličja možemo reći da je put u Bugarsku za mlađe uzraste bio više nego uspješan.