President cup 2020.

U Švedskoj u Helsingborgu održan je europski President cup, G2 turnir koji je kvalitetom natjecatelja bio jedan od najjačih turnira u posljednje vrijeme. S obzirom na dodatne bodove na olimpijskim rang listama došli su svi najjači europljani, ali i dosta jakih sportaša izvan Europe koji su osvajači svjetskih i olimpijskih odličja.

U tako jakoj konkurenciji sportaši iz Hrvatske osvojili su šest odličja u seniorskom uzrastu, a čak pet medalja pripalo je sportašima splitskog Marjana.
Matea Jelić je osvojila zlato do 67 kilograma kojim je osvojila i 20 bodova na olimpijskim rang listama dovoljnih da skoči na prvo mjesto i svjetske i olimpijske rang liste. Na putu do zlata pobijedila je u polufinalu  Magdu Wiet Henin, osvajačicu svjetskih i europskih odličja na zlatni bod da bi i u finalu ponovno slavila na zlatni bod protiv Brazilke Titoneli, aktualne brončane sa svjetskog prvenstva. Do zlata je stigla i Lena Stojković u kategoriji do 46 kilograma koja je na putu do zlata upisala četiri pobjede.U istoj kategoriji brončana je Paula Antunović.
Odličan je bio i Toni Kanaet, srebrni do 80 kilograma koji je u polufinalu pobijedio svjetskog viceprvaka do 80 kg, Grka Telikostoglua dok je u finalu u zadnjoj rundi prokockao pobjedu protiv svjetskog prvaka do 74 kilograma Alessija. Kanaet je vodio 9:4 da bi na koncu izgubio 9:12.
Sve bolje rezultate postiže i Ivana Babić u plusu koja je osvojila broncu, a u polufinalu je tijesno izgubila 3:6 od Nafie Kus dvostruke svjetske i trostruke europske medaljašice.
MEDALJE:
MATEA JELIĆ – ZLATO
LENA STOJKOVIĆ – ZLATO
TONI KANAET – SREBRO
PAULA ANTUNOVIĆ – BRONCA
IVANA BABIĆ – BRONCA

SVEUKUPNI POREDAK 
1. RUSIJA NATIONAL TEAM
2. TURSKA NT
3. HRVATSKA NT
4. ITALIJA NT
5. AZERBAJDŽAN NT
6. GALEB
7. VELIKA BRITANIJA NT
8. ŠPANJOLSKA NT