REA KOZLICA SREBRNA, EMANUELA BERIŠA BRONČANA NA EUROPSKOM KADETSKOM PR.

Na europskom kadetskom prvenstvu u taekwondou koje se održalo u Španjolskoj Oropesi del Mar članice splitskog Marjana Rea Kozlica i Emanuela Beriša stigle su do medalja. Rea je u kategoriji do 47 kilograma osvojila srebrno odličje dok je Emanuela Beriša u plus 57 kilograma bila brončana.

Fantastičan je to nastavak niza rezultata u ovoj godini za splitski klub koji je u jednoj kalendarskoj godini povezao odličja na svjetskom seniorskom prvenstvu, europskom mlađe seniorskom i sada na europskom kadetskom. Podsjetimo, Bruna Vuletić je u Manchesteru u svibnju uzela svjetsku broncu, Klara Kovač, Lucija Domić i Paula Antunović su na europskom U-21 prvenstvu osvojile srebro i dvije bronce da bi im se pridružile i dvije kadetkinje. Potvrda je to izvrsnog sustavnog rada koji je izgradio Marjan posljednjih desetak godina.

Na kadetskoj smotri najboljih Europljana nastupilo je još pet članova istog kluba, David Krmek i Mila Mastelić koji su izgubili u borbi za odličja, dok su Nika Karabatić, Kristijan Perajica i Petra Šavija zaustavljeni ranije.