Taekwondo sport za sve

Naziv projekta: Taekwondo za sve

Naziv poziva: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport

Korisnik: Taekwondo klub Marjan, Šimićeva 9e, 21000 Split, +385 97 97636708, www.tkdmarjan.hr

 

Cilj projekta: Omogućiti djeci i mladima u riziku od socijalne isključenosti i siromaštva besplatno treniranje teakwondoa te tako spriječiti socijalno isključivanje te povećati sudjelovanje u sportskim aktivnostima djece i mladih s Downovim sindromom

Očekivani rezultati projekta: Treniranje djece u riziku od socijalne isključenosti u uobičajenim grupama koje treniraju na različitim lokacijama te organiziranje posebne grupe za djecu i mlade s Down sindromom te treniranje te djece. Četiri trenera zaposlena na projektu, fizioterapeut i nutricionist će kroz suradnju sa stručnjacima integrirati djecu u sustav sporta kroz razne aktivnosti. Rad na deset lokacija dodatno će približiti aktivnost treninga svima koji su socijalno ugroženi i koji nisu u stanju putovati na trening, stoga ćemo mi s treningom doći u njihov kvart. Za djecu sa sindromom down u sklopu turnira Dalmacija kup održat će se i natjecanje.

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi: 1.000.000,00 kuna, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira iznos od 850.000,00 kuna bespovratnih sredstava.

Razdoblje provedbe projekta: od 21.12.2018. do 21.12.2020.

Kontakt osoba za više informacija: Barbara Kasalo, tkd.klub.marjan@gmail.com

Za više informacija o fondovima EU na stranici strukturnifondovi.hr

 

ODRŽANO NATJECANJE ZA SUDIONIKE IZ UDRUGE SINDROM DOWN

Naši sudionici iz udruge sindrom Down uspješno su položili za svoj prvi pojas! Iako smo se nadali da ćemo natjecanje moći održati u normalnim uvjetima, pandemija nam to ipak nije dopustila, pa je natjecanje održano preko online platforme.

Više o natjecanju, kao i o dojmovima sudionika i njihovih roditelja možete pročitati na:

DalmacijaDanas

Dalmatinski portal

 

 

 

TRENINZI U VRIJEME COVIDA-19

#OSTANIDOMA
#TRENIRAJ OD DOMA
Dragi sudionici, nastavite trenirati uz nas i u ovim posebnim okolnostima. Za vas smo pripremili video materijale s treninzima uz koje ćete zadržati dobru formu do povratka u dvorane. Ostanite nam zdravi i fit!

 

 

TRENINZI ZA SUDIONIKE PROJEKTA TAEKWONDO SPORT ZA SVE