Taekwondo sport za sve

Naziv projekta: Taekwondo za sve

Naziv poziva: Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport

Korisnik: Taekwondo klub Marjan, Šimićeva 9e, 21000 Split, +385 97 97636708, www.tkdmarjan.hr

 

Cilj projekta: Omogućiti djeci i mladima u riziku od socijalne isključenosti i siromaštva besplatno treniranje teakwondoa te tako spriječiti socijalno isključivanje te povećati sudjelovanje u sportskim aktivnostima djece i mladih s Downovim sindromom

Očekivani rezultati projekta: Treniranje djece u riziku od socijalne isključenosti u uobičajenim grupama koje treniraju na različitim lokacijama te organiziranje posebne grupe za djecu i mlade s Down sindromom te treniranje te djece. Četiri trenera zaposlena na projektu, fizioterapeut i nutricionist će kroz suradnju sa stručnjacima integrirati djecu u sustav sporta kroz razne aktivnosti. Rad na deset lokacija dodatno će približiti aktivnost treninga svima koji su socijalno ugroženi i koji nisu u stanju putovati na trening, stoga ćemo mi s treningom doći u njihov kvart. Za djecu sa sindromom down u sklopu turnira Dalmacija kup održat će se i natjecanje.

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi: 1.000.000,00 kuna, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira iznos od 850.000,00 kuna bespovratnih sredstava.

Razdoblje provedbe projekta: od 21.12.2018. do 21.12.2020.

Kontakt osoba za više informacija: Barbara Kasalo, tkd.klub.marjan@gmail.com

Za više informacija o fondovima EU na stranici strukturnifondovi.hr

 

TAEKWONDO SPORT ZA SVE

#OSTANIDOMA
#TRENIRAJ OD DOMA
Dragi sudionici, nastavite trenirati uz nas i u ovim posebnim okolnostima. Za vas smo pripremili video materijale s treninzima uz koje ćete zadržati dobru formu do povratka u dvorane. Ostanite nam zdravi i fit!

 

 

 

TAEKWONDO SPORT ZA SVE

   

TAEKWONDO SPORT ZA SVE