Informacije i
Obavijesti

Obavijest o liječničkom pregledu

Poštovani roditelji i članovi kluba,

Pred nama je start nove natjecateljske sezone u koji ulazimo s dva turnira u Omišu i Livnu početkom desetog mjeseca, a nakon toga i organizacijom domaćeg turnira Kup-a Marjana koji je ove godine u suorganizaciji s ambasadom Koreje pod nazivom Kup ambasadora. Kako bi mogli nastupati na natjecanjima obvezno je imati liječnički pregled ne stariji od 6 mjeseci te Vas molim da na vrijeme napravite liječnički pregled i donesete ga u kancelariju kluba.

U Gradu Splitu postoji više ovlaštenih poliklinika, a mi kao klub smo dogovorili suradnju s Poliklinikom Matulić koja će svim našim članovima omogućiti pregled s popustom od 20% po povlaštenoj cijeni od 120,00 kuna. Također, njihov doktor će organizirati termine i preglede samo za članove taekwondo kluba Marjan jer je dosad često bio slučaj da nema slobodnih termina. U svakom slučaju ste slobodni liječnički pregled napraviti po želji i u nekoj drugoj ovlaštenoj poliklinici medicine rada i sporta u gradu.

Za potrebe nadolazećih turnira dogovorili smo termine te Vas molimo da nazovete za točan termin jer svaki pregled traje između 10 i 15 minuta. Plaćanje je na licu mjesta Poliklinici Matulić, a liječničku potvrdu Vas molimo da donesete ili treneru na trening ili u kancelariju kluba u olimpijskom centru na Lokvama na adresi Stepinčeva 12. Pozovite se na taekwondo klub Marjan prilikom rezervacije svog termina.

Roditelji se mogu naručiti na brojeve: 021 543 573, 095 606 0777 i 099 543 5730, a liječnički se može obaviti na adresi Osječka 24a.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju,

Lijep pozdrav

 

 

TRENUTAČNO STANJE LIJEČNIČKIH PREGLEDA:

LIJEČNIČKI PREGLEDI za web 23.9.2022